vineri, 10 mai 2013

Happiness seems to be loneliness .. and loneliness chilled my world ..


Este esential sa avem o farama de speranta conturata cu una de curaj , ce ne-ar putea birui in timpul ramas al vietii noastre ,caci este epuizant sa vrei sa lupti si sa nu ai pentru cine . Sa identifici fericirea , cand se afla chiar la picioarele tale , sa ai curajul de a te apleca pentru a o lua in brate ... si a o pastra .  Asta-i inteligenta inimii . Asta este pentru cei lipsiti de regrete .
Cand tot ce ai este timiditatea , te ascunzi dupa cuvinte incrucisate sperand ca intr-o zi , vorbele pe care ai vrea sa le spui isi vor lua zborul ca un stol de pasari ce nu se uita niciodata inapoi .
Iti promiti in fiecare zi ca iti vei calca timiditatea in picioare , regizand in minte reactiile , sperand ca odata ce ai facut acest lucru , viata ta se va schimba . De cele mai multe ori nu ne destainuim sentimentele pentru ca stim cum va reactiona persoana de langa noi.
As vrea sa vad persoane care chiar vor sa schimbe ceva la caracterul lor , caci curajul este o nesabuinta care se termina cu bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu